Suntem specializați în domeniul consultanței fiscale pentru persoane fizice și persoane juridice ce își desfașoară activitatea profesională în Germania, ne adresăm persoanelor fizice și juridice cu rezidenţă română de pe tot teritoriul Germaniei.
De asemenea, preîntâmpinăm majoritatea situațiilor fiscale cu care se confruntă cetățenii români în relația cu autoritățile germane dar și a situațiilor fiscale cu care se confruntă cetățenii germani în relația cu autoritățile române.
Asigurăm înființări de societăți comerciale în România. Scopul nostru este să asigurăm clienților noștri soluțiile cele mai bune din legea fiscală germană și română.
Întocmim pentru dumneavoastră toate declarațiile fiscale necesare pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice.

Contactul cu biroul nostru se va putea realiza atât în limba româna cat si în limba germană, prin toate căile de comunicație: Telefon, Skype, Whatsapp, E-mail, cât și prin formularul de contact.
Biroul nostru va asigura consultanță fiscală și consultanță juridică atât pentru cetățenii români rezidenți în Germania cât și pentru cetățenii nemți care se confruntă cu situații juridice în România.

Obținem numărul de impozitare pentru dumneavoastră, asigurăm asistență la înființarea persoanei juridice.
Folosim mijloace tehnice moderne, astfel încat deplasarea la biroul nostru să nu devină o necesitate.
Se vor putea transmite documentele necesare prin servicii de tip Cloud, soluție pusă la dispoziție de către experții noștri.
Vă oferim asistență pentru instalarea aplicațiilor și utilizarea acestor servicii atât pe telefon cât și pe calculatorul personal astfel încât să puteți transmite în timp real documentele necesare.


„Jus est ars boni et aequi” (“dreptul este arta binelui și a echității”)


Celsus